Hulppea pelkkahirsimökki Posiolla – Lapin Taikamaassa

Viihtyisä pelkkahirsihuvila Posion Kirintövaarassa upean luonnon keskellä. Erinomaiset hiihtoladut, patikointireitit, marjastusmaastot ja maisemat rentouttavaan lomailuun. Soveltuu perhelomailuun ja aikuisille. Rakennuksessa askelmia ja portaita, joten ei sovellu liikuntaesteisille.

Hyvinvarusteltu 112 m2:n huvila Kirintövaarassa mahtavien ulkoilu- ja hiihtomaastojen keskellä. Rakennusvuosi on 1999. Rakennus on tehty pelkkahirrestä ja siinä on kaksi makuuhuonetta parisängyillä, olohuone, keittiö, parvi varustettuna neljällä sängyllä, kodinhoitohuone, sauna ja kaksi vessaa. Liinavaatteet vuokrattavissa lisäpalveluna. Tilavalta aurinkoterassilta avautuu upea maisema Kitkajärven suuntaan. Keittiössä on 12 hengen Pentikin astiasto. Saunasta pääset vilvoittelemaan terassille ja voit pulahtaa lämpimään huljuun ihastelemaan vaikka tähtitaivasta (huljun käytöstä peritään erillinen maksu).Vieraiden käytössä on muutamat lumikengät. Auton voit ajaa lämpimään autotalliin. Tässä mökissä rentoudut ja vietät täydellisen loman.

Hinnoittelu:

Takuumaksu 200 euroa, joka palautetaan asiakkaan tilille kun vuokralainen on palauttanut avaimen ja mökki on jätetty asianmukaiseen kuntoon.

Arkivrk alkaen 110 euroa. Viikkohinta alkaen 700 euroa viikko henkilömäärästä ja ajankohdasta riippuen, vaihtopäivä lauantai. Hinta määräytyy sesongin mukaan.
Lyhyemmät jaksot hinnoitellaan sopimuksen mukaan. Minimi vuokra-aika seitsemän vuorokautta.

Lakanat ja pyyhkeet eivät sisälly hintaan. Liinavaatesetti vuokrattavissa erikseen 10 euroa/setti.
Siivous ei sisälly hintaan. Loppusiivous varattavissa hintaan 140 euroa.

Huljun käyttö 100 euroa.

Yksityiskohtaisemmat tiedot vuokrausehdoissa.

Etäisyydet:

Ravintolat ja ruokailupaikat:

Ruokailijaa Posiolla palvelevat muiden muassa Lapin Sadun, Hotelli Posion, Peikonpesän, Hotelli Kirikeskuksen, Lomakeskus Himmerkin ja Paunetin ravintolat, Pentik-mäen kahvila, kahvila Ingan tupa Posion keskustassa sekä Riisitunturin juurella toimiva kahvila ja herkkupuoti Korpihilla, joka on palkittujen luonnontuotteiden jalostaja.

 

 

 

 

 

Sijainti

Auli Myllykangas

info@rent2.fi

Ota yhteyttä

Viesti lähetetty onnistuneesti